Техно

Стали відомі розміри дисплеїв майбутніх флагманських смартфонів Xiaomi 13

«Всесвітня павутина» поповнилася новим витоком на тему характеристик смартфонів преміум-класу Xiaomi 13. У ній йдеться про розміри дисплеїв однойменного апарату в базовому виконанні та «просунутішої» версії Pro.

Подробиці

Автор витоку – персонаж, що ховається під ніком «Вікно в технологію». Заявлені ним розміри екранів у базовій та покращеній «тринадцятці» – 6,38” та 6,73”, з роздільною здатністю FHD+ та QHD+ відповідно.

 

У перекладі з китайської інсайд виглядає так:

«Серія Xiaomi 13, як і раніше, буде продовжувати ритм випуску серії Xiaomi 12, з двома моделями, Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro, із затримкою з випуском надвеликого Xiaomi 13 Ultra.

Интересное:

Xiaomi 13 матиме розмір близько 6,36 дюйма, а Xiaomi 13 Pro – близько 6,7 дюйма, причому перший матиме дозвіл FHD+, а другий – 2K+. Обидва пристрої повинні бути виконані у форм-факторі з центральним отвором.

Xiaomi 13 буде обладнаний флагманським процесором Snapdragon 8 Gen2 від Qualcomm – новою восьмиядерною архітектурою “1+2+2+3”, заснованою на 4-нм техпроцесі TSMC.

Xiaomi 13, як і раніше, буде оснащений системою обробки зображень, розробленою спільно Xiaomi та Leica».

Про характеристики дисплея третього представники сімейства – моделі 13 Ultra, про готовність випустити яку заявляв особисто глава техногіганта Лей Цзюнь, автор «витікання» промовчав.

Прем’єра Xiaomi 13 Series залежить від дати офіційного виведення на ринок перспективного куалкоммівського чіпсету SD8 Gen 2, який буде встановлений щонайменше на одну «тринадцятку». Орієнтовний термін дебюту згаданого процесора – листопад цього року. Також деякі інсайдери припускають появу в «Сяомі 13» оптики німецького бренду Leica, що встановлена на пристроях дванадцятої серії.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024