Техно

Redmi Pad може дебютувати за межами Китаю: характеристики глобальної версії

Бренд “Редмі” готується до запуску свого першого планшета. Його передбачувана назва – Redmi Pad. Автори колишніх витоків стверджували, що девайс призначений для продажу виключно на території Китаю, проте видання Pricebaba упевнене у наявності версії «таблетки» для світового ринку.

Подробиці

За даними порталу, Redmi Pad з’явиться в Європі з двома варіантами пам’яті: на 3/64 та 4/64 Гб з підтримкою 4G та 5G, за ціною в межах €250-350. Прогнозований колір корпусу – сірий.

Судячи з опублікованого вище титульного фото, пристрій отримав металевий корпус, на бічних гранях якого видно кнопку живлення і регулятор гучності.

Интересное:

За запевненнями журналістів видання, планшет «Сяомі» з модельним номером 22081281AC, що пройшов сертифікацію 3С у серпні, і є очікуваний багатьма Redmi Pad.

За чутками, нова «таблетка» може бути оснащена медіатеківським процесором MT8781, характеристики якого ідентичні можливостям Helio G99 SoC. Також планшетному ПК пророкують батарею на 7800 мА/год. та підтримку швидкої зарядки на 22,5W.

Передбачається, що Redmi Pad буде оснащений РК-екраном на 11,2” з роздільною здатністю 2K і отримає встановлену Android 12 OS з надбудовою MIUI Pad 13. На тильній панелі, ймовірно, розташована 8-мегапіксельна камера без світлодіодного спалаху.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024