Техно

Logitech G та Tencent об’єдналися для створення хмарного ігрового портативного пристрою

Розробники продукції для геймінгу Tencent Games та Logitech G готуються явити світові переносний ПК для та хмарних ігор. Робота над пристроєм уже розпочалася.

Подробиці

Девайс, що розробляється, поєднає в собі напрацювання компаній у сфері апаратного ПЗ і програмних сервісів. Партнери мають намір випустити пристрій, який дозволить геймерам вправлятися у хмарних іграх категорії ААА на ходу.

Якщо ідею з портативним ПК вдасться втілити, користувачі зможуть насолоджуватися найсучаснішими ігровими рішеннями без необхідності їх встановлення на комп’ютер або консоль.

На прес-конференції, що відбулася з нагоди презентації ідеї, лідери компаній-партнерів не шкодували хвалебних слів на адресу один одного. Іншими словами, говорили багато, але без толку. Якщо підсумувати їх велемовні слововиливи, вийде сюжет із байки Крилова «Зозуля хвалить півня за те, що хвалить він зозулю».

Интересное:

Деніел Ву та Уджеш Десаї виплеснули тисячі слів про блискучі перспективи створюваного ПК, проте конкретики про характеристики, ціну, терміни презентації та географію продажів пристрою журналісти так і не почули. Суперничати з топ-менеджерами у вербальному проносі, мабуть, вдалося б лише книжковому Остапу Бендеру, який провіщав вуха публіці про блискуче майбутнє Нью-Васюков.

Користувачі Мережі, у свою чергу, виявили знімки перспективного девайса в патентній заявці Tencent. Якщо знайдені ними відомості відповідають дійсності, портативний ПК виглядатиме так:

Експерти, що ознайомилися із зображенням, вважають, що Logitech захоче внести власні елементи дизайну, в результаті чого зовнішній вигляд пристрою може зазнати деяких змін.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024